GündemManşetSpor

KARATEDE BİR BAŞARI DAHA

Bodrum-Berfin Esra KarakurtKarate sporunda Bodrum’a birçok kez gurur yaşatan Kayra Sezgin’in ardından Berfin Esra Karakurt’ta aynı yolda ilerliyor.

27 – 31 Ocak tarhlerinde Bursa Gemlik de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası Gemlik Spor Salonu’nunda gerçekleşti. 53 ilden 2 bin 375 sporcunun katıldığı şampiyonada Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulübünden Berfin Esra Karakurt Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı kazandı.

Önümüzdeki aylarda yapılacak olan uluslararası şampiyonalarda ülkemizi milli takımda  temsil etmek hakkını da  kazanan Berfin, ülkemizi ve Bodrumu en iyi şekilde milli takımda temsil etmek için var gücü ile çalışacağının sözünü verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Fatih Uzunlulu ise, “Sporcumuzun bu büyük başarısı bizleri çok mutlu etti. Aynı zamanda sporcumuzun antrenörü olarak Bodrum dan Milli takımımıza yeni sporcular kazandırmanın gururu ve onurunu bir kez daha  yaşıyorum. Sporcularım adına  şampiyonaya katılmamıza destek veren kulüb başkanımız Rıza Karakaya’ya ve yöneticilerimizden Hadi Türk’e çok teşekkür ederim” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu