GündemManşetSpor

BODRUMSPOR YİNE MAĞLUP…

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Etimesgut Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Ligde 20’inci hafta mücadelesinde Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan temsilcimiz, 10 kişi tamamladığı maçta sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın hakemi Veli Karakaya verdiği kararlarla hem Bodrumsporlu oyuncular ve teknik ekibi hem de taraftarları çıldırttı. Maçın 23’üncü dakikasında ise Bodrumsporlu taraftarlar ‘Elazığ üşüme, Asi Tayfa seninle’ tezahüratlarıyla maçtan önce bilet ile birlikte verilen atkılarını sahaya attılar.

Karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;
Dakika 39’da soldan rakip cezasahasına giren Batuhan, Mehmet’le mücadelesinde yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Timur Bodrumspor’u 1-0 öne geçirdi. Konuk takımın pozisyon bulamadığı ilk yarı bu skorla sona erdi.
Etimesgut Belediyespor ikinci yarıya atak başladı. Dakika 58’de Gökhan, Burak’ı düşürdü ve ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı, takımını 10 kişi bıraktı ve hakem bir kere daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı Berat gole çevirdi ve eşitliği sağladı: 1-1
Dakika 64’te Alaattin şık vuruşuyla konuk takımı öne geçiren golü attı: 1-2.
Dakika 86’da gelişen Bodrumspor atağında Celal’in kafa vuruşu direkten döndü.
Uzatma dakikalarında Berat takımının 3, kendisinin 3. golünü attı ve maçın sonucunu belirledi: 1- 3.
Bu sonuçla Bodrumspor ligin ikinci yarısındaki üçüncü maçından da puansız ayırıldı ve 20 puanla 14. sırada kaldı. Puanını 27’ye çıkaran konuk takım 11. sıradaki yerini korudu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu