EkonomiManşetTeknoloji

MİTSO, Whatsapp Üzerinden de Üyelerinin Hizmetinde…

Üyeler Birçok Hizmete Daha Hızlı Cevap Alacak

 

Üyeleriyle en hızlı şekilde iletişim kurup onların taleplerini yine en kısa sürede karşılamak için çalışmalarını sürdüren MİTSO şimdi de Whatsapp üzerinden bir iletişim kanalı açtı. Bir süre önce yelerinin odaya gelmeden dijital ortamdan resmi belgelerini alabilme uygulaması başlatan MİTSO şimdi de üyeleriyle Whatsapp üzerinden iletişim kuracak. Oda üyeleri MİTSO’nun 0 850 244 1923 whatsapp hattı üzerinden açılan iletişim hattına üyelerin yazılı olarak göndereceği talepleri en kısa sürede yine aynı hat üzerinden cevaplanacak.

Öte yandan MİTSO’nun başlattığı sayısal takograf verme hizmeti de devam ediyor. Kamyon sürücüleri Muğla’ya gitmeden sayısal takograf işlemlerini MİTSO’da birkaç dakika içinde yapabiliyorlar. MİTSO’nun KOSGEB hizmet birimi de yine üyelerinin talepleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “MİTSO olarak üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Günümüzde zamanın çok önemli olduğunu belirten Özer “Zaman hepimiz için çok önemli. Üyelerimizin zamanını en iyi şekilde değerlendirmeleri için Odamızla ilgili işlemlerin süresini kısaltmak, odaya gelmeden uzaktan erişim sistemi ile işlemlerin yapılabilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Son olarak üyelerimizin odamıza erişimi için Whatsapp hattı oluşturduk. Oluşan hat üzerinden üyelerimiz taleplerini iletebilecek ve en kısa sürede talepleri yine aynı kanaldan cevaplandırılacak” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu