ÇevreGündemManşet

Soğuk Havada Cevabı Merak Edilen Soru

Havalar Ne Zaman Isınacak?

 

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk havayla ilgili Meteoroloji’den uyarılar gelmeye devam ederken, Bodrum’da da Karaova bölgesi’nde sıcaklık sıfır dereceye kadar düştü.

Uzun süre mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar geçtiğimiz hafta sonu itibariyle mevsim normalleri altına düştü. Tüm yurtta etkili olan kar yağışının yanı sıra Bodrum’da da sıcaklıklar hissedilir şekilde düştü. Hafta başından itibaren ise özellikle gece saatlerinde 2-3 dereceye kadar düşen sıcaklık, gündüz saatlerinde ise en yüksek 9-10 derece dolaylarında seyrediyor. Karaova bölgesinde ise 0 dereceye kadar düşen sıcaklık nedeniyle kırağı meydana geldi.

Yapılan son meteorolojik verilere Bodrum’da sıcaklık, perşembe akşam saatlerinden itibaren artmaya başlayacak. Güney yönlerden esmeye başlayacak rüzgar ile birlikte sıcaklıklarda hissedilir bir artış olacak. Cuma akşam saatlerinden itibaren ise bölgemizde yeni bir yağışlı havanın etkili olacağı, hafif şekilde başlayacak yağışların önümüzdeki hafta ortasına kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Cuma gününden itibaren Bodrum’da en düşük sıcaklığın 9-10, en yüksek sıcaklığın 17-18 derece dolaylarında seyretmesi tahmin ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu