AsayişGündemManşet

YAĞIŞLI HAVA KAZA GETİRDİ

IMG_0006Bodrum’da bir kamyonetin yan yattığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bodrum’dan Milas istikametine seyreden Bedir Almalı idaresindeki 31 DJ 816 plakalı kapalı kasa kamyonet, Kaynar Kavşağı’nı geçtikten bir süre sonra yoğun yağışın da etkisiyle yoldan çıktı. Refüje çarpan araç, yol ortasında yan yatarak bir süre sürüklendi.

Kazada sürücü Bedir Almalı ve araçta yolcu olarak seyreden bir kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. Ambulansa alınan yaralılar Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Kazaya karışan kamyonet çekici marifetiyle yoldan kaldırılırken uzun araç kuyruğu oluştu.

Öte yandan Kervansaray Otel önünde de 2 maddi hasarlı trafik kazası yaşandı. Kazalardan birinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği taksi refüje çıkarken, diğer kazada refüje çarpan otomobilin 2 lastiği patladı.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu