GündemManşet

YENİ YILIN İLK MUHTARLAR TOPLANTISI

muhtarlar toplantisi (1)2016 yılının ilk muhtarlar toplantısı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katılımıyla Konacık’ta yapıldı.

Konacık Şelale Kafe’de, Konacık Mahalle Muhtarı Zekeriye Kayacan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Taner Uslu, Kemal Orman, Turgay Kaya, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve ilçe genelindeki muhtarlar katıldı.

Başkan Mehmet Kocadon, toplantıda yaptığı konuşmada, Bodrum Belediyesi ekiplerinin planlar dahilinde çalışmaları sürdürdüğünü ifade ederek, “Ekiplerimiz çalışmalara aralıksız devam diyor. Tabi mevsimsel şartları göz önünde bulundurarak planlamalarımızı yapıyoruz. Yaz sezonuna girmeden özellikle yeni asfalt şantiyesiyle birlikte yoğun bir çalışma programı başlayacak. Yeni şantiyede saatte yüz ton asfalt üretilecek bu da 5 kamyon asfalt demek. Asfalt üretimimiz yaklaşık 2 katına çıkacak. Alt yapısı tamamlanan yolları sıcak asfalt yapacağız. Bodrum merkez başta olmak üzere birçok bölgede çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Muhtarların taleplerini de dinleyen Başkan Kocadon, ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları vererek, “Bizim yetkimiz içerisinde olan konuları hızla hallediyoruz. Ekiplerimiz de çalışmaları hızla sürdürüyorlar.” dedi.

Başkan Mehmet Kocadon ayrıca Bodrum Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kurulan yeni mahalleler ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “14 yeni mahallenin 11’inde, 6 Mart 2016 günü seçim gerçekleşecek. Ortakent-Yahşi, Göltürkbükü ve Yalı mahallelerinin muhtarlık seçimleri ise bir sonraki yerel seçimlerde yapılacak. Bu süreçte aday olan herkese başarılar diliyorum. Biz tüm adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Yeni mahallelerimiz hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu