AsayişGündemManşet

MÜSGEBİ’YE DADANAN HIRSIZ YAKALANDI

Bodrum’da 7 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen şüpheli polisin sıkı takibi sonrası yakalanarak cezaevine gönderildi.

 

Son 1 ay içerisinde özellikle Müskebi Mahallesinde faaliyet gösteren 6 iş yerinde meydana gelen hırsızlıklar ile 1 motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili soruşturma yürüten Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri sonunda uslanmaz hırsızı tespit etti.

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda 7 olayın şüphelisi olduğu belirlenen B.B. isimli şahıs, çalınan motosiklet ile iş yerlerinden çalınan eşyalar ile birlikte ele geçirildi.

Zanlı gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken çalınan malzemelerde sahiplerine iade edildi.

Öte yandan, hırsızlık anlarına ait güvenlik kamera görüntülerinde ise hırsızın rahat tavırları dikkat çekiyor. Girdiği işyerinde motosiklet anahtarını bulan zanlı kapıda park halindeki motosikleti götürürken görüntülere yakalanıyor. Bir hırdavatçı dükkanına girmek için cam kapıyı taşla kıran hırsızın çabaları içeriye girmesine yetmiyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu