GündemManşetSpor

TYF’DEN BODRUM’A ÖDÜLLER

Bodrum-yelkencilere ödülTürkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen 2015 Yelken Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Geçtiğimiz hafta Sheraton İstanbul`da düzenlenen ödül töreninde, yılın en başarılı sporcuları kategorisinde, Era Yelken Kulübünden Efe Tulçalı ve Umut Kartal ile Turgutreis Yelken Kulübünden Onur Mandalinci ödüle layık görüldü. Törende ayrıca, yelken sporuna verdikleri desteklerden dolayı Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası’da ödüllendirildi. Bodrum Ticaret Odası adına törene katılan Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Dinç bu anlamlı ödülü teslim aldı.

Kategorilerinde, yurtdışında katıldıkları şampiyonalarda başarılı olan Sporcular ve Türkiye Şampiyonu olan sporculara, ülkemize uluslararası başarı getiren milli takımlarımıza ve yelken sporuna desteğini esirgemeyen yerel idareler ile sponsorlara ödüllerinin dağıtıldığı gecede toplam 135 ödül dağıtıldı.

Gecede bir konuşma yapan TYF Başkanı Serhat Belli, Bodrum`da yapılması planlanan olimpik tesisler için, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü nezdinde somut adımlar atıldığının müjdesini verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu