GündemManşetSiyaset

DEMİRALP’TEN İDDİALI AÇIKLAMA

bodrum ak parti ocak ayı kurul toplantısı (5)Bodrum Ak Parti İlçe Başkanlığı, Ocak ayında yürütülen çalışmaları, İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Bodrum Belediye Başkanlığı’nı almak için Ankara’da söz verdiklerini ifade etti.

Muğla Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Ak Parti Muğla İl Teşkilat Başkanı Osman Arslan, Muğla İl Kadın Koları Başkanı Armağan Mantaroğlu, Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin, Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Mantaroğlu, Ak Bodrum Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan Ay, Bodrum Ak Parti gençlik Kolları Başkanı Musa Orman, Mahalle Teşkilat Başkanları ve parti üyeleri katıldığı toplantıda Başkan Demiralp ilk olarak Ankara’ya gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgiler verdi.

Ocak ayında ilçe Teşkilatı olarak Ankara gezisi düzenlediklerini ifade eden Demiralp, sözlerini şöyle sürdürdü:
” Bodrum ve Muğla gerçekten Ankara’da önemseniyor. Ben bunu hissettim gittiğimiz çalışma yaptığımız süre boyunca. Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataç, oldukça ilgili ve alakalı bir Teşkilat başkanı. Bizimle özellikle üye güncellemeleri konusunda uzun uzun bir görüşme yaptı. Bizimde şuan en önemli çalışmalarımızdan biri üye güncellemeleri. Belediyeyi almamız gerektiğini ısrarla dile getirdi. Özellikle Muğla ve Bodrum Belediyelerinden bahsetti. Bizde naçizane böyle bir söz verdik. İnşallah Allah nasip eder çalışmalarımız o yönde. Belediye Başkanlığını almak konusunda biz iddialıyız. Bu iddiamızın da karşılığını göreceğini düşünüyorum” dedi.

Toplantıda, Halk Eğitim Merkezi ile ilgilide projeleri olduğunu belirten Demiralp şu sözlere yer verdi: “Milli Eğitim Bakan yardımcımız Sayın Orhan Erdem’le görüşme şansımız oldu. Orda da buradaki halk Eğitim merkezi konusunu gündeme getirdik. Halk eğitim merkezinde iki oda içinde hizmet verilmeye çalışılıyor. Geçen sene 25 Bin kişiye orada eğitim vermişler. Ama inanın girilecek gibi değil son derece şartlar uygun değil. O yüzden yeni bir Halk eğitim merkezi olması konusunda da bir talebimiz oldu. Sayın bakanımız sağ olsun bu konuda da yardımcı olacaklarını söylediler. Bizde Halk Eğitim müdürümüz ve Milli eğitim müdürümüzle çalışma yapıyoruz. Dolayısıyla buda projelerimizden bir tanesi” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu