AsayişGündemManşet

Bıçaklı Saldırıda İki Başkan Yardımcısı Yaralandı

Saldırgan Belediye Personeli Çıktı

 

Sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğünde meydana gelen bıçaklı saldırıda aralarından Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ile Emel Çakaloğlu’nun da bulunduğu iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştığı öğrenilen Kenan K. sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne geldi. Saldırgan Kenan K.’nın, 15 senedir belediye personeli olduğu, daha önce çalıştığı Fen İşleri Müdürlüğü’nden, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne alındığı öğrenildi. Yanında bıçakla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne geldiği ifade edilen şüpheli, burada Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’a bıçaklı saldırı girişiminde bulundu.

Müdürlükte bulunan belediye personelleri de araya girince arbede yaşandı. Arbedede 3 kişi yaralanırken müdürlükten çıkan şüpheli, motosikleti ile bölgeden uzaklaştı. İddiaya göre elindeki bıçağı araziye atan Kenan K., bir süre sonra tekrar müdürlüğe döndü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis, şahsı gözaltına alarak karakola götürdü.

Çıkan arbede sırasında Önder Batmaz ve Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu’nun da aralarında bulunduğu 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

BAŞKAN ARAS; “CANA KASIT SALDIRISI!”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras olayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Veterinerlik işlerinde çalışan bir personel burada başkan yardımcılarımıza ölüm tehditleri ve bir saldırıda bulunmuş. Bıçaklı saldırıda bulunmuş. Biz şimdi gereken tetkikleri yapıyoruz. Emniyet ve savcılığımız dereye girdi. Kendisini de şu an aldılar. Tabiki sonuna kadar arkadaşlarımızın arkasındayız. Bu şekilde şiddetle hiçbir yere varılamayacağını herkesin bilmesi lazım. Ama çok ucuz atlatılmış bir konu. Çünkü gerçekten çok hazırlıklı ve taammüden arkadaşlarımıza zarar vermeye gelmiş. Yaralı şu anda yok. Arkadaşlar çok hafif mücadelede, boğuşmada kısa bir şeyler yaşamışlar. Ancak Allah’a şükür ağır yaralı yok. Çok ucuz atlatıldı. İçerideki arkadaşlarla boğuşmuş, onu dışarıya çıkarmaya çalışmışlar, elinde bıçakla. Daha sonra bıçağı atmış gelmiş. Onları emniyet güçlerimiz şu anda inceliyorlar, araştırıyorlar. Ama biz sonuna kadar bu davanın takipçisi olacağız. Hiçbir arkadaşımızın kılına zarar gelsin istemeyiz. Bunun için sayın savcımızla, başsavcımızla biraz önce görüşme yaptık. O da gerekli ilgi ve alakayı olay için gösterecek” dedi.

Kaynak: Kenttv

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu