ManşetSpor

Bodrum FK Seyircisi Önünde Galibiyet İstiyor

Taşdemir:” Kolay maç olmayacak”

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 7’inci haftasında kendi evinde Çorum FK’yı konuk edecek. Maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip taraftarı önünde galibiyete kenetlendi. Zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını işaret eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Önümüzdeki zorlu karşılaşmayı inşallah hep beraber bertaraf edebiliriz” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 7’inci hafta karşılaşmasında Bodrum FK kendi evinde Çorum FK’yı konuk edecek. Altay beraberliğinin ardından, 2 maçlık galibiyet serisine son veren yeşil-beyazlı ekip zorlu Çorum FK maçının hazırlıklarına başladı. Kaptan Erkan Değişmez’in sakatlığı dışında takımda eksik oyuncu bulunmazken, yeşil-beyazlı ekip seyircisi önünde galibiyete kenetlendi. Öte yandan, ligde son 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Bodrum FK, 11 puanla 5’inci sırada bulunuyor.

Çorum FK karşısında galibiyete inandıklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Bu hafta lige yeni çıkmasına rağmen iyi işler yapan bir takıma karşı oynayacağız. 3 deplasman maçında 9 puan alıp 8 gol atan takıma karşı oynayacağız dolayısıyla zor bir maç ve kolay olmayacak. Bizde kolaylaştırmak için elimizden gelen bütün çalışmaları yapacağız. Erkan’ın sakatlığı devam ediyor şuan görünen ciddi bir eksiğimiz yok. Oyuncularımız çok motive sonuçta 3 haftada 7 puan aldık. Son maçta son dakikada yediğimiz gol 3 puan almamızı engelledi. Onun için üzgünüz ama lig devam ediyor. Önümüzdeki zorlu karşılaşmayı inşallah hep beraber bertaraf edebiliriz” dedi.

Takımın tecrübeli yıldızlarından Celal Dumanlı ise, “Altay maçında son dakika golüyle 2 puan kaybettik, artık maç geride kaldı. Önümüzde Çorum FK maçı var ve bu maça iyi hazırlanıyoruz. İnşallah bu maçtan galip geleceğiz. Bu sene inşallah ligi güzel yerde bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu