EğitimGündemManşet

BODRUM’DA KARNE HEYECANI

BODRUM'DA KARNE HEYECANI2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı bugün dağıtılan karnelerle sone erdi.

Bodrum’da, 24 bin 500 öğrenci ile bin 720 öğretmen bugün itibariyle 15 günlük yarıyıl tatiline girdi. Karne heyecanı yaşayan öğrencilerden kimi başarı belgeleri ile karnelerini süslerken kimileri de tatile buruk girdi.

Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen karne dağıtımına katılan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan öğrencilere, iyi bir tatil geçirmelerini dileyerek şunları söyledi:
“Ailenizle birlikte iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum. Öğretmen arkadaşlara iyi tatiller diliyorum. Karnesi bozuk olan arkadaşlar varsa onlar hiç üzülmesinler çünkü telafi etme imkanı var. Sizin sağlığınız mutlu olmanız her şeyden önemli başarı daha sonra geliyor” dedi.

Başta Kaymakam Gödekmerdan olmak üzere etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Fahrettin Gönbe öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karne dağıtım etkinliği sonrasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Geçin, öğrencilerin ve öğretmenlerin iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu