ÇevreManşet

Bodrum Pet Festival Başlıyor

20-22 Ekimde OASİS'te

 

Bodrum Belediyesi ve Oasis Bodrum Alışveriş merkezinin destekleri ile Bodrum’da ilki gerçekleşen Bodrum Pet Festivali, 20-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşiyor. 

Bodrum Pet Fest, pet sektörüne yön veren butik ve üretici markaları Bodrum’da yaşayan ziyaretçileri ile buluşturuyor.  Evcil ve sokak hayvanları için gerçekleşecek festivalde pet dostları için birçok tasarımcının özel olarak ürettiği hediyelik ve ihtiyaç duyacakları tüm ürünlerin olduğu stantlar yer alacak.

20- 21 – 22 Ekim tarihlerinde saat 10.00 ile 20.00 arasında yapılacak “Bodrum Pet Fest” etkinlikleri farklı yaş gruplarına hitap edecek. Kültürel ve sanatsal faaliyetler, eğlenceli aktiviteler, çocuklara yönelik söyleşi ve etkinliklerle renklenecek festivalde Tiyatro sanatçısı Melek Şahin mama kabı worksop ile 2 gün boyunca çocuklarla birlikte olacak. Tiyatro sanatçısı Mihriban Er’in anlatımı ile Pisi Kolojik hikâye kitabı çocuklarla buluşacak.  Eğitmen Okan Yurtbil ise 2 gün boyunca arama kurtarma köpeklerini eğitimi nasıl olur çözüm odaklı sohbetleri ile festivalde ziyaretçilerle birlikte olacak. Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu Festivalde Ziyaretçilerin Can Dostlarla keyifli vakit geçirmesi sağlanacak.  Festival boyunca Hermos sponsorluğunda ziyaretçilere ücretsiz mama dağıtılacak.

 Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Gezici Sağlık Aracı ile birlikte Festivalimize katılan Veteriner hekimler ve müdürlüğe bağlı ekip arkadaşları, Cuma günü Festivalimize gelen  ziyaretçilere  gezici araç işleyişi hakkında bilgilendirmede bulunacaklar.

 Sponsorların destekleri ile Bodrum geçici Hayvan Barınağına ve Bodrum Hayvan Hakları derneğine de mama bağışı yapılacak.  Festivalde Vedat Sarı Dj performansının yanında katılımcıların ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtacakları stantlar da yer alacak. Oasis Alışveriş Merkezi’nde sadece çocuklar değil ebeveynler de festivalde eğlenceye ve hayvan dostları için ihtiyaç duydukları her şeye ulaşabilecekler.

Bodrum’da birçok festivalin öncüsü bodrumcitylife.com’un ortaklarından Gülay Ece Harmandaoğlu, katılımcı birçok girişimcinin ürettikleri ürünleri festivalde ziyaretçilerle buluşturacağını söyleyerek şu bilgileri verdi: “Bu dünyada can dostlarımızla beraber yaşıyoruz.  Etkinliğimizde, Can dostlarımızın da bu hayatı bizlerle paylaştıkları ve yaşamımızda büyük bir yer kapladıklarını hatırlatmak için yola çıktık. Onların da en özel ihtiyaçlarını üreticilerden direk tüketiciye ulaştırdığımız etkinliğimizde vurgulamak istediğimize en önemli konu ise “satın almayın sahiplenin “dedi.

Bodrum Hayvan Hakları Derneği yararına çekiliş yapılacak

Festival’in Sosyal Sorumluluk projesinde Bodrum Hayvan Hakları Derneği yararına yapılacak olan çekiliş de olacak. Çekilişe ürün desteği veren firmalar arasında; Bordo Home, Cleapet Ezgi Matur, Hermos, Natural Bastet kedi kumu, Petadora, Kuccu Kuccu, Oyapet, Magic Power, Bebook9  eğitim ekipmanları, ve birçok firma yer alıyor. Çekilişin tüm geliri derneğe bağış yapılacak.

Detaylı bilgi için: www.bodrumcitylife.com

Gülçin Yeşilyurt / 0531 620 8930 / gulcinblue@gmail.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu