Gündem

ÖĞRENCİLER, BAKIM MERKEZİNDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ

ogrenciler (1)Yenileme çalışmalarının ardından yapılan açılış ile hizmetlerini sürdüren Torba’daki Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’ne ziyarette bulunan öğrenciler, barınakta bakım ve tedavi gören can dostlarıyla keyifli bir gün geçirdi.

Bodrum TED Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, Bodrum Belediyesi’ne ait Torba Mahallesi Kaynar Mevkii’nde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Gençlere hayvan sevgisini aşılamak amacıyla gerçekleştirilen gezi programında veteriner hekim Aytunç Kayrakçı tarafından barınakta bulunan hayvanların cinsleri ve bakımları hakkında öğrencilere bilgi verildi. Bakım merkezindeki sahipsiz kedi ve köpekler için yanlarında mama da getiren öğrenciler, özellikle yavru kedileri ve köpekleri elleriyle besledi.

12 bin metrekare alanda, 650 hayvanın bakım ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasiteye sahip olan Bodrum Belediyesi Torba Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’nde her türlü bakım ve tedavi hizmetlerinin yapıldığını ifade eden Aytunç Kayrakçı, “Hayvan sever dostlarımızla bir araya gelerek geliştirdiğimiz projelerle öncelikle çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamayı hedefliyoruz” dedi.

Tüm canlıların yaşam hakkı olduğu inancıyla çalışmalarını sürdüren Bodrum Belediyesi, bakıma muhtaç hayvanların tedavilerinin en iyi şartlarda sürdürülebilmesi için, Bodrum Belediyesi’ne ait Torba’daki Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’ni yenileyerek, 2015 yılı sonunda yeniden hizmete açtı. Düzenlenen tören ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katılımıyla açılan ve dünya standartlarına kavuşturulan merkez, Bodrum ilçe genelindeki sokak hayvanlarının ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu