AsayişGündemManşet

BODRUM’DA GECE YAŞANAN KAZALARDA 1 KİŞİ YARALANDI

Bodrum-Trafik kazalarıBodrum’da gece saatlerinde yaşanan kazalarda bir kişi sıkıştığı araçtan yaralı olarak kurtarıldı.

Gece yarı meydana gelen ilk kaza Turgutreis-Bodrum Karayolu Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde yaşandı. Gümbet Kavşağından Hastane Kavşağına doğru seyir halinde olan 35 AF 8639 plakalı araç sürücüsü Antik Tiyatro Mevkiini geçtikten sonrası viraj içerisinde başka bir araca çarptı.

Sıkışmalı ve araç yangını ihbarıyla olay yerine sevk edilen Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, 112 Acil Yardım ve Polis ekipleri kaza yerine ulaştığında ihbarın yanlış olduğunu anladı. Her ihtimale karşı akü kutup başları sökülen ve yol ortasında kalan otomobil Trafik polislerinin çalışmalarının ardından çekici yardımıyla kaldırıldı.

Gecenin ikinci kazasındaki sürücü ise bir öncekiler gibi şanslı değildi. Saat 01.30 sularında Yalıkavak Mahallesinde yaşandı. Takla atan araçta sıkışan sürücü Bodrum İtfaiye Grup Amirliği kurtarma ekibi tarafından araçtan çıkarılarak olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu