ManşetSpor

Bodrum’da Büyük Tenis Heyecanı

 

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenen Diamond of Skopje T 400 Masters Tenis Turnuvası, Türkiye genelinden büyük ilgi gördü. Turnuvaya 514 tenisçi katıldı.

Türkiye Tenis Federasyonu takviminde yer alan Diamond of Skopje T 400 Masters Tenis Turnuvası, Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde yapıldı. Turnuvaya federasyona kayıtlı 514 tenisçi katılırken, maçlar heyecan fırtınası şeklinde geçti. Tenisseverlerin büyük ilgi gösterdiği ve bugün sona eren turnuva, sadece katılan tenisçilere değil, aileleri ve dostlarına da ev sahipliği yaptı. Turnuvanın ödül töreninde ise Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu ve Diamond of Skopje kurucu yönetim kurulu üyesi Eda Kurt da yer alarak, kategorilerinde ilk 2 sırayı alan tenisçilere Bodrum Sağlık Vakfı tarafından üretilen kupalarını verdi.

BODRUM’U TENİSLE DE TANITIYORUZ

Türkiye Tenis Federasyonu’nun takviminde yer alan en prestijli turnuvalardan biri olan Diamond of Skopje T 400 Masters Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis; “Turnuvaya Türkiye’nin her yerinden en iyi 514 master tenisçi katıldı. Turnuvaya uluslararası standartlarda 5 toprak, 3 sert kortumuzla ev sahipliği yaptık. Son yıllarda çeşitli spor branşlarında adını duyuran Bodrum’u tenisle de tanıttığımız için çok mutluyuz. Diamond of Skopje ve Bodrum Belediyesi’ne değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Diamond of Skopje kurucu yönetim kurulu üyesi Eda Kurt da Makedonya Üsküp’te yer alan bir proje olarak Bodrum’da böyle bir turnuvaya sponsor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu ise Bodrum’da düzenlenen turnuvanın ilçeye önemli katkı sağladığını, organizasyonda emeği geçenleri kutladığını söyleyerek, Bodrum Belediyesi olarak bu tarz turnuvalara katkı koymaya devam edeceklerini ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu