GündemManşet

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ VALİ CİVELEK KARŞILADI

VLK_4812Muğla Valiliği himayesinde Konya ve Ankara’ya gönderilen Şehit Yakını ve Gazileri Muğla dönüşünde Vali Esengül Civelek ve protokol üyeleri karşıladı.

Muğla Öğretmenevinde düzenlenen karşılama törenine Vali Esengül Civelek, Vali Yardımcıları Bayezit Bestami Alkan, Mehmet Fikret Çavuş, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak, geziye katılan Şehit Yakınları ve Gaziler ile diğer görevliler katıldı.

Öğretmenevi bahçesinde geziye katılanları tek tek karşılayan Vali Civelek, Şehit Yakınları ve Gazilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Şehit Babası Mehmet Yılmaz tarafından yazılan şiirin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel tarafından okunması ile devam eden kahvaltı sonrasında söz alan Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş “Ailelerimiz Muğla’ya mutlu olarak döndü Sayın Valimize, Sayın Emniyet Müdürümüze, Menteşe Kaymakamınıza, Menteşe Emniyet Müdürümüze ve Sayın İl Jandarma Komutanımıza derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarına yönelik bu etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Vali Civelek “Sağılıkla, sıhhatle ve afiyetle daha nice programlar yapacağız” diye konuştu.

Muğla müftüsü Abdurrahman koçak tarafından okunan yemek duasının ardından toplu fotoğraf çekilmesi ile kahvaltı programı sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu