AsayişGündemMagazin

MARMARİS KAÇAKLARI GÖLTÜRKBÜKÜ’NDE ARANDI

Bodrum-kaçak hainlerin aranmasıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele saldırı düzenleyip 2 Polisi şehit ettikten sonra kaçan hainlere dair Bodrum’da yapılan ihbar güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunan darbeci askerlerin yakalanmasına yönelik Bodrum Cennet Koy’da operasyon başlatıldı.

Alınan her ihbarı titizlikle değerlendiren güvenlik güçleri Göltürkbükü’ne bağlı Cennet Koyda geniş çaplı operasyon başlattı. Aynı zamanda Bodrum çıkışını da kapatan ve araçları tek tek arayan güvenlik güçleri denizden, karadan ve havadan arama çalışması başlattı. Havadan yapılan arama çalışmalarına 2 helikopter ile 1 İHA katıldı. Çalışmalara Muğla’dan gelen Özel Harekat Polisleri de katıldı.

Gelen ihbarın yanlış olduğunu tespit eden güvenlik güçleri gece saatlerinde arama çalışmalarına son verdi. Ancak er türlü ihtimale karşın karada yol kontrol uygulamaları ile sahil güvenlik botlarının denizdeki devriyeleri 24 saat esasına göre devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu