AsayişGündemManşet

KORKUTAN YANGIN

Bodrum-ortakent-ev-yangınıBodrum’da bir binanın ikinci katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinde söndürüldü.

Ortakent-Yahşi Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde, iki katlı bir binanın üst katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın çıkan evde birilerinin olduğuna dair ihbar alan itfaiye, polis ve sağlık ekipleri süratle bölgeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Takinalp ve Merve Aydemir çiftinin daha iki gün önce kiraladıkları dairede çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri balkona merdiven dayayarak içeri girdi. Yangına müdahale eden ekipler evde kimsenin bulunmadığını tespit edince herkes derin bir nefes aldı.

Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı üç ayrı ekibin müdahale ettiği yangında evde büyük hasar olduğu ve yeni alındığı anlaşılan eşyaların kullanılmaz hale geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili açıklama yapan Derya Ballıkaya isimli vatandaş şunları söyledi:
“Evin mülkiyeti annemin üzerine.Yeni kiraya vermiştik. Nişanlı bir çifte aitti. Duyduğumuza göre tartışıp evden çıkmışlar. Bide öğrenmeye çalışıyoruz.” dedi.

Polis ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak evde oturan Ahmet Tekinalp’in ifadesine başvurmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu