GündemManşet

AK PARTİDEN BASINA KAHVALTI

Bodrum-AK Parti-Basın buluşmasıAK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Kızılağaç Mevkiindeki bir restoranda düzenlenen davete ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’e yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Kahvaltı esnasında gazetecilerle bri süre sohbet eden Demiralp, yazılı basın ile ilgili eleştirlerde bulundu. Gazetelerde haberden çok reklam olduğunu ifade eden Demiralp, “Gazetelerde o kadar çok reklam var ki haberi bulmakta zorlanıyoruz. O yüzden gazete okumayı bıraktık internet gazeteciliğinden haberleri takip ediyoruz. İnternette de çoğu sitelerde birçok haber aynı yazılıyor. Bazı siteler dışında değişik haber yapan ve habere yorum ekleyen site yok” dedi.

Etnlikte konuşan AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Bodrum’a yapılması planlanan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

2016 yılıyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile görüşmeler yaptıklarını ifade eden Demiralp, “Ankara’da ciddi çalışmalar var. Bakanımızın kendisi bizzat yurt dışına giderek tur operatörleriyle toplantılar yapacağını söyledi” dedi.

Fuar dönemine girildiğini ve bu sürecin de iyi değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Demiralp, şöyle konuştu:

“Özellikle bölgenin nasıl bir bölge olduğunu anlatmak açısından. Bakanımız bizzat bire bir temaslarda bulunacak. Turizm Bakanımız Şubat ayında Muğla’da geniş bir toplantıya katılacak. Ben bu dönem turizmle ilgili çok farklı şeylerin olacağını düşünüyorum. Ben aynı zamanda bir turizmci olarak bunu söylüyorum.”

Bodrum’da TOKİ yapılmasıyla ilgili çok yoğun talepler olduğunun da altını çizen Demiralp, “Bodrum’un dokusuna uygun bir şekilde TOKİ çalışması olacak. Gerekli mercilerle görüşmelerimiz Ankara ve Bodrum ayağında devam ediyor. En önemli konumuz yer tahsisi, yerle ilgili çalışmalarımız da sürüyor” diye konuştu.

Demiralp, Bodrum’a yapılması planlanan hastane projesinin ihalesinin 15 Ocak’ta yapılacağını, inşaatının ise iki yıl içinde tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu