GündemManşet

ÖĞRENCİLERİN RÖPORTAJ HEYECANI

ogrencilerden_roportaj (6)Merkez Turgutreis Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, katı atıkların doğaya verdiği zararlar ve bunların önlenmesi konusunda Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden bilgiler aldı.

Bodrum Toplum Sağlığı Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü “Ortaokul ve Lise Öğrencilerini Çevre Konusunda Bilinçlendirme Projesi”ne hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinden Pembegül Akyurt, İhsan Alp Çınar ve Aysun Tengiz, Merkez Turgutreis Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ebru Çağlar ile birlikte çevre kirliliği hakkında bilgi almak için Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Bodrum Belediyesi’nin geri dönüşüm ve katı atıklar ile ilgili yaptığı projeleri öğrenmeyi amaçlayan gençler, aynı zamanda Bodrum’da yaşayan vatandaşların bu konu hakkında bilinçlendirilmesini sağlamak için neler yapılabileceği bilgisini de aldı. Müdürlüğü ziyaret eden gençler, Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan ile gerçekleştirdikleri röportajda merak ettikleri konular hakkında gerekli bilgileri not aldılar.

Öğrenciler, ziyaretleri sırasında, katı atıkların doğaya ve hayvanlara verdiği zararlar ile ilgili hazırlanan bir video izledi. Müdür Engin Doğan, öğrencilerin sorularına cevap verirken, Bodrum Belediyesi’nin çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşüme katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirmekte olduğu projeleri de anlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu