ÇevreGündemManşet

DEĞİRMENLERİN ÇEVRESİ DEĞİŞİYOR

Bodrum-degirmenlerBodrum’un en önemli turizm bölgelerinden olan tarihi yel değirmenlerinin bulunduğu Değirmen Burnu Mevkiisinin çevresi değişmeye başladı.
Bodrum merkezinin ve Gümbet’in tamamının kuşbakışı izlenebildiği ve özellikle yaz aylarında yüzlerce turistin ziyaret ettiği Değirmen Burnu Mevkiinde geçtiğimiz yıllarda başlayan inşaat çalışmalarından Bodrum’a bakan inşaatın tamamlanmasına az bir zaman kaldı. Yapımına başlandığında tek bir eylem ile protesto edildikten sonra hiçbir tepki gösterilmeyen inşaatta yavaş yavaş sona doğru yaklaşılırken, bölgenin çevresinde de ufak ufak değişiklikler olmaya başladı.
Lüks villa inşaatları başlamadan önce sadece doğa ve eşsiz Bodrum manzarasının izlendiği bölgede inşaat nedeniyle yıkılan kaldırımlar yeniden yapılırken, bölgeye cam şişe ve teneke kutu atıkları için iki adet geri dönüşüm kutusu konulduğu görüldü.
Bodrum’un simgelerinden biri olan tarihi yel değirmenlerinin bakımsızlığı aynı şekilde devam ederken, tepenin Haremtan Koyu’na bakan kısmında ki inşaatta tüm hızıyla devam ediyor. Kot farkından dolayı inşaatın bazı bölümlerinin 6-7 kat olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu