AsayişGündemManşet

ADABOĞAZI’NDA TEMİZLİK

Bodrum-AdaboğazıKaçakların yasa dışı yollardan Yunanistan’ın İstanköy Adasına geçmeden önce, Adada barınma alanı haline getirdikleri derme çatma çadırlar, polis ve belediye ekiplerince toplandı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ile Bodrum Belediyesine balı Zabıta ve Temizlik İşleri Birimi çalışanları, özellikle Pakistan uyruklu kaçakların yaşam alanı haline getirdikleri ilçeye bağlı Bitez Mahallesi Adaboğazı mevkisinde temizlik çalışması yaptı.

Karadan ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgeye, polis ve belediye ekipleri denizden ulaştı. Çok sayıda ekibin görev aldığı temizlik çalışmalarında, kaçakların ağaç dallarına astıkları geçici naylon çadırlar ile diğer bir çok atık malzemeler güçlükle toplandı.

Bölgede çok sayıda yırtılmış ve kesilmiş botlarda dikkat çekti. Kaçakların ulaşım aracı olarak kullanacağı yırtık botları yeniden yamadığı ve denize açılmak için bu botları kullanacağı ifade edildi. Kullanılamaz hale gelen botlar ve diğer malzemeler, uygun bir noktaya götürülmek üzere ekiplerce bir araya getirildi.

Yaklaşık iki saat süren çalışma kapsamında, polis ekipleri bölgede yaşayan başka kaçakların olup olmadığı konusunda da inceleme yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu