ManşetSpor

Taşdemir, “Her şeyi barındıran konumdayız”

Bodrum FK Çorum'a Gidiyor

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 24’üncü haftasında deplasmanda Çorum FK’ya konuk olacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip Play-Off hattındaki çıkışını sürdürmek için galibiyete kenetlendi. Ligde kalan maçların zor olacağını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Her şeyi barındıran konumdayız. 1-2 mağlubiyette Play-Off’un dışına çıkma şansımızda yüksek, 1-2 galibiyetle ilk ikiye oynama şansımızda yüksek. Bunu zaman ve maçlar gösterecek” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 24’üncü hafta mücadelesinde Bodrum FK Cumartesi saat 13.30’da Çorum FK’ya konuk olacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Erkan, Süleyman ve Ali Eren maçta forma giyemeyecek. Ligde Play-Off hattında 42 puanla 4’üncü sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip, rakibi karşısında sahada gülen taraf olup iddialı çıkışını sürdürmek istiyor.

Sakat Vermeden Yolumuza Devam Edeceğiz

Zorlu maçların başladığını belirten Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İyi bir gidişat var ama oynanmamış daha 11 maç var. Özellikle zorlu maçların başladığı periyottayız. Bizim için her maç zor, her maçın üstesinden gelmek için uğraşıyoruz. Sakatlarımızdan Kenan geri döndü, kalecimiz Sousa idmanlara başladı. Süleyman, Erkan ve Ali Eren’in sakatlıkları devam ediyor ve 1-2 hafta daha aramızda olamayacaklar. İnşallah sakat vermeden yolumuza devam ederiz çünkü zorlu haftalara giriyoruz. Çorum deplasmanı zor olacak. Çıktığı ilk senesinde doğru işler yapan çok iyi yerlere gelen son 2-3 haftadır biraz ritim kaybettiler. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizim eksikleri kendi içimizde giderme gibi bir misyonumuz oluştu. Arkadaşlarımızın ekstra performansları eksik kaldığımız yerlerde devreye girdi” dedi.

Ligde galibiyet ve mağlubiyete göre konumlarının değişebileceğini söyleyen Taşdemir, “Baktığımız zaman Gökdeniz dalgalı bir performans sergiledi. Geçen verdiği etkiyi bu sene ilk yarı itibariyle verememişti. İkinci yarıya iyi başladı ve iyi devam ediyor. Gökdeniz Bayrakdar için herkes farklı şeyler bekliyor ama daha 2001 doğumlu genç bir arkadaşımız. Gökdeniz’in her geçen gün daha iyiye gideceğini düşünüyorum. Pedro sakatlığından sonra iyi geldi. Takıma yeni katılan genç arkadaşlarımız uyum sağladı ve işin içerisine girmeye başladı. Arkadaşlarımız her geçen gün o açığı kapatıyor. Futbol öyle bir şey ki aldığınız skora göre hedef değiştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla şuanda bulunduğumuz konum itibariyle herkes 2’incilik, 3’üncülük hedefleri kovalamaya başladı. İşin kötü tarafı 2 mağlubiyet aldığında 36 puandaki rakip seni yakaladığında belki de Play-Off dışında kalma riski oluyor. Her şeyi barındıran konumdayız. 1-2 mağlubiyette Play-Off’un dışına çıkma şansımızda yüksek, 1-2 galibiyetle ilk ikiye oynama şansımızda yüksek. Bunu zaman ve maçlar gösterecek” diye konuştu.

Takımın tecrübeli oyuncularından Ondrej Celustka ise, “Takımın bulunduğu konum için inanılmaz mutluyum ve gururluyum bunu hep beraber başardık. Çok çalışıyoruz, emeğimizin karşılığını aldığımız için bu konumdayız. Bireysel performans konuşmayı sevmedim bu tamamen takım başarısıdır. Gol denemeleri yapmakta işlerimizden biri, son maçta kaçırdım inşallah bir sonraki maçlarda gol atarım” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu