ÇevreEğitimGündemManşet

MİNİKLERE GERİ KAZANIM SEMİNERİ

Bodrum-cevre_korumadan_miniklere_seminerBodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından anasınıfı öğrencilerine seminer verildi.

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Marmara Koleji Anasınıfı öğrencilerine, okul öncesi dönemde geri dönüşüm bilincinin kazandırılması ve çevre için yapılması gerekenler hakkında bilgiler verildi. Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çevre Denetim Sorumlusu, Çevre Mühendisi Ahmet Acar çalışmadan bahsederek, “Ülkemizde çevre bilincini geliştirmek ve geri dönüşümün yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla belediyeler, resmi kuruluşlar, dernekler ve vakıflar çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Doğaya bıraktığımız çöpler ve atıklar çevremize ve dünyamıza büyük zarar vermekte. Toplum bilinçlendirilmesini sağlamak amacıyla bu tür faaliyetler düzenliyoruz. Okullarımızın talepleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalarda miniklere bilgiler veriyoruz. ”dedi.

Marmara Koleji anasınıfı öğrencileri tarafından geri kazanılabilen atıklardan yapılmış çalışmalar, eğitim veren Bodrum Belediyesi personeline hediye edildi. Ayrıca öğrenciler tarafından biriktirilen geri dönüştürülebilir atıklar, dönüşüm için yetkililere teslim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu