ManşetSpor

Kıstak’la 2 Yıllık Sözleşme

 

Bodrumspor kadın voleybol takımı, başarılı antrenör Adnan Kıstak ile yola devam kararı alarak 2 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan, yeşil-beyazlı forma için ter döken deneyimli orta oyuncu Hanna Kalinouskaya ve smaçör mevkiinde görev yapan Tatsiana Trafimava’nın sözleşmeleri 1 yıl uzatıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1’inci Liginde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon ilk yılında Play-Off heyecanı yaşayan Bodrumspor kadın voleybol takımı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Takımın deneyimli ve başarılı antrenörü Adnan Kıstak ile yola devam etme kararı alan Bodrumspor yönetimi, Kıstak ile Bodrumspor Tesislerinde 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine, Bodrumspor Başkanı Hadi Türk, yönetim kurulu üyesi Ogün Yıldız ve başarılı antrenör Adnan Kıstak katıldı. Öte yandan, Başkan Türk ve yönetim kurulu üyesi Ogün Yıldız, Belarus milli takımının ve yeşil-beyazlı ekibin orta oyuncusu Hanna Kalinouskaya ve smaçör mevkiinde görev yapan Tatsiana Trafimava ile yol devam kararı alarak sözleşmelerini 1 yıl uzattı.

HOCAMIZIN ÖNERİLERİYLE TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ

Yeni sezon için hazırlıkların sürdüğünü ifade eden Bodrumspor Başkanı Hadi Türk, “2 yıl gibi kısa bir sürede bölgesel ligden 1’inci lige takımı taşıyarak ilk senemizde final oynatarak başarılı bir sezon geçirmemizde büyük katkısı olmuştur, bu süre içinde 250 spor okulu ve alt yapı sporcusuna ulaştıran milli antrenör Adnan Kıstak ile 2 yıllık yeni sözleşme yapılmıştır. Hocamızın önerileriyle iç ve transfere başlayacaklarını, bodrumu bir voleybol merkezi haline getirerek ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek amacındayız. Emeği geçen başta belediyemiz olmak üzere sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz. Bu yılda yöresel ve global firmaların desteğini bekliyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu