ÇevreGündemManşet

5 BİN FİDAN DAĞITILDI

Bodrum-fidanFidan dağıtılan kamyonun çevresini dolduran vatandaşlar 5 bin fidanı çok kısa sürede aldılar.

Fidan dağıtılan kamyonun üzerinde dağıtım yapan Orman görevlileri vatandaşların talepleri karşısında sıkıntılı anlar yaşadı ve zaman zamanda aradığı fidanı bulamayan bazı kişilerin memnuniyetsizliği ile karşılaştılar.

Fidan dağıtımına başladıktan yarım saat bile sürmeyen sürede 5 bin fidan dağıtıldı. Dağıtılan fidanlar arasında, fıstık çamı, selvi çeşitleri, biberiye, hünnap, dut, incir, ceviz, hünnap türü çeşitler yer alıyor.

Bodrum Belediye Meydanında öğlenden sonra gerçekleştirilen fidan dağıtımına ilçe Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Milas şube Müdürü vekili Mustafa Oral, Bodrum şefi Mutlu Mercan katıldılar.

Fidan dağıtımı yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yaptığı açıklamada “ Bodrum yeşili mavisi beyazı ile ünlü bir yerdir. Formamız bile yeşil beyazdır bizim. Yeşilliğe her zaman katkı sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti ve doğa ile barışık yaşamak için Bodrum yararına her türlü çabayı saf ediyoruz. Özellikle Orman Müdürlüğümüzün Bodrum Orman Şefliğimizin yapmış olduğu bir fidan da sen dik kampanyası nedeniyle vermiş oldukları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bodrum yeşil kalmaya devam edecek bu kampanyalar sayesinde” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu