GündemManşetSpor

KARATEDE BİR BAŞARI DAHA

kayrrraaaaa macBodrumsporlu karatecilerimiz Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasından da başarı ile döndü.

Ülkemizin en köklü karate turnuvası olma özelliğine sahip 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası sona erdi. İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda yapılan turnuva iki gün sürdü. Bu önemli turnuvada, 28 ülkeden 780 sporcu mücadele etti.

29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasında ülkemizi ve Bodrum’u temsil eden Bodrumspor Kulübünden Dünya şampiyonu Kayra Sezgin hem kendi kilosunda hemde takım yarışmalarında şampiyon oldu. Diğer bir sporcumuz Enis Altıntaş ise kendi kilosunda üçüncü olarak büyük bir başarı kazandılar.

Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Karate Antrenörü Fatih Uzunlulu, “Başarılarımız her geçen gün artarak büyüyor. Milli takıma bu güne kadar 12 sporcu kazandırarak uluslar arası alanda Bodrum’un adını dünyaya başarı ile  duyurmaya devam ediyoruz. Sporcularımı ve ailelerini başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu