GündemManşetSpor

2025’i Pilates ve Yoga ile Uğurladılar

 

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen yoga ve pilates dersleri devam ederken, yeni yıl öncesinde her iki branşın bir araya geldiği özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Kendinle Buluş, Nefes Al, Güçlen!” sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında yoga ve pilates kurslarına katılan vatandaşlar, 2025 yılının son günlerinde düzenlenen ortak derste buluştu.

Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, Bodrum Belediyesi’nde görev yapan pilates eğitmeni Canan Davulcu eşliğinde pilates çalışması yaptı. Ardından yoga eğitmeni Gizem Melkonyan rehberliğinde gerçekleştirilen yoga dersiyle 2025 yılı sağlıklı ve keyifli bir etkinlikle uğurlandı.

Kurslar 2026 Yılında da Devam Edecek

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen yoga ve pilates kurslarının 2026 yılında da devam edeceği bildirildi.

Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, Bodrum Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 444 00 48 numaralı hattını arayarak ya da www.bodrum.bel.tr adresini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilir. Online başvuru yapmak isteyenler ise ilgili bağlantı üzerinden kayıtlarını gerçekleştirebilir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu