ManşetSpor

“Gökyüzü Buluşması” 18 Haziran’da

 

Bizler yogaya gönül vermiş ruhlar olarak yolculuğumuzu devam ettirmekteyiz. Ben Benim Ashram olarak, her yıl 18 Haziran Geleneksel Gökyüzü Buluşması’nda siz güzel insanlarla buluşmaktayız. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 18 Haziran Gökyüzü Buluşması’nın amacı, sizlerin bir gün bile olsa içsel dinginliğinizi yaratıp, kendinizi doğanın sessizliğine bırakıp, mantralar eşliğinde şifalanmanızı sağlamaktır.

Gökyüzündeki şifa kapılarını açarak ileriye doğru yürüyüp özgürleşeceğimiz, güçlü çalışmalar ve Aura’nın yumuşacık kalbi ve naif sesiyle benliğimizi hissedeceğimiz bir güne sen de koşarak gel!

Yapacağımız bu çalışmada ruhun gelişimini ve para enerjisinin çoğalmasını, artmasını bu enerjiyi hayatımıza nasıl çekeceğimizi ve yönlendireceğimizi deneyimleyerek tüm halkımızın şifa bulmasını var edeceğiz.

Ben hepinizi kucaklamaya hazırım… Sen kendini kucaklamaya hazır mısın?

Yer: Ben Benim Ashram

Tarih: 18 Haziran 2024 Salı

Buluşma Saati — 14:00

Program Başlangıç Saati — 14:30

Gökyüzü Buluşması’nda  yapacağımız bir çalışma için  içimizden düşündüğümüz bir cümleyi küçük bir kağıda yazıp, bir avuç kuruyemişi ile birlikte keseye koyarak yanınızda getirmenizi rica ederim.

Buluşmamızda yapacağımız çalışmalar çocuklarımız için değildir.  GÖKYÜZÜ BULUŞMASI sadece yetişkinler içindir.

ETKİNLİĞE KATILIM ÜCRETSİZDİR

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu