ManşetSpor

Bodrum FK Sahasında Gülen Taraf Oldu

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 31’inci haftasında sahasında Astor Enerji Şanlıurfaspor’u konuk etti. Tempolu geçen mücadeleyi Bodrum FK 2-1 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum İsmet Taşdemir, “Biz yaklaşık bu ligde 2’inci senemizi dolduruyoruz ve bu ligde herkesin görmeye alıştığı tabloyu golü yedikten sonra ortaya koyduk. Oradan da kazanmasını bildik” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 31’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK sahasında Astor Enerji Şanlıurfaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanamazken ilk yarı golsüz berabere bitti. Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım tempolu oyun ortaya koydu. Rakip Şanlıurfaspor, Amar Begiç’in golüyle 1-0 öne geçti. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Celal Dumanlı durumu 1-1’e taşıdı. Golden yaklaşık 2 dakikada sonra Bodrum FK penaltı şansı yakaladı ve Celal’in vuruşunda kaleci topu kornere çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru penaltı şansı yakalayan Bodrum FK Üzeyir’in golüyle 2-1 öne geçti. Mücadelenin geri kalan dakikalarında gol olmazken Bodrum FK sahasından 2-1 galip ayrıldı. Bu skorla birlikte Bodrum FK haftayı Play-Off hattında 52 puanla 4’üncü sırada kapatırken, rakibi Şanlıurfaspor ise 34 puanla 13’üncü sırada kaldı.

HAYALLERİMİZ VE HEDEFLERİMİZ VAR

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Her hafta zorlu maçlar oynuyoruz. Rakiplerimizin düşmeyle alakalı ciddi sıkıntıları var. Dolayısıyla maçlar kolay geçmiyor. Uzun süredir eski performansımızdan ve coşkumuzdan uzak bir oyun sergiliyorduk. 7 maçta 1 galibiyet alabilmiştik. Özellikle iç sahada 4-5 maçta galip gelememiştik. Bunların hepsini üste üste koyduğunuzda sıkıntılı bir maç bizi bekliyordu. O sıkıntı gol gelene kadar devam etti. Gol yiyene kadar birkaç pozisyon bulduk ama üretme konusunda sıkıntılar yaşadık. Golü yedikten sonraki istek ve coşku biz yaklaşık bu ligde 2’inci senemizi dolduruyoruz ve bu ligde herkesin görmeye alıştığı tabloyu golü yedikten sonra ortaya koyduk. Oradan da kazanmasını bildik. Oyuncularımın gol yedikten sonra verdiği reaksiyon önemliydi. Ligin sıkıştığı ve herkesin puana ihtiyacı olduğu bir dönemde 3 puan almak bizim için iyi oldu. Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Hedeflerimize ulaşmak için inşallah bunun biraz daha fazlasını sergileyerek yolun sonuna istediğimiz şekilde ulaşabiliriz” dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, “ Buraya gelirken iyi bir oyunla puan planı yapıyorsunuz.  Dengeli bir oyun oldu temposu çok yüksek değildi. Öne geçtikten sonra biraz daha üretken olmamız lazımdı. 2 sağ bekimiz, 2 sol stoperimiz sarı kart cezalısı ve 1 sakat oyuncumuz vardı 5 eksik oyuncumuzla geldik. Sağ bek olarak Aldair ile oynadık maç içinde iyi oynadı ama kritik pozisyonlarda refleks olarak biraz sıkıntı oldu ve 2 penaltı gerçekleşti. Futbolda mücadele devam ediyor. Biz büyük bir şehri temsil ediyoruz. Şehri temsil ederken yalnız bırakılmamak gerekiyor. Hem yönetim açısından söylüyorum hem futbolcu kardeşlerim buraya moralimiz yüksek gelmedik. Biz temsil için sonuna kadar savaşıyoruz ama takımın maddi ve manevi biraz daha desteğe ihtiyacı var. Biz gerekenleri yapıyoruz ama dışarıdan destek gerekiyor. Haftaya Allah’ın izniyle kazanırız, daha avantajlı konuma geçeriz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu