AsayişManşet

10 Gün Sonra Motosikletine Kavuştu

Motosiklet 3 El Değiştirmiş

 

Milas’a bağlı Baharlı Mahallesi’nde yaşayan K.U. isimli vatandaşa ait 48 TR 497 plakalı motosiklet bir süre önce park halindeyken çalındı.

Motosiklet hırsızlığının Milas Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirilmesi üzerine çalışma başlatan Milas Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), araştırma neticesinde çalıntı motosikletin Ceylan K.’nin sosyal medya hesabından çalıntı motosikleti satmaya çalıştığını tespit etti.

Jandarmanın çalışmasıyla, Ceylan K. çalıntı motosikletle birlikte yakalandı.

İfadesi alınan Ceylan K.’nin motosikleti Çağlar Ç. isimli vatandaştan, Çağlar Ç.’nin de Gürkan Ö.’den çalıntı motosikleti aldığını belirleyen jandarma, Ceylan K. ve Çağlar Ç. hakkında suç eşyasını satın almak veya kabul etmek sucundan ayrıca adli işlem başlatıldı.

Hırsızlık şüphelisi Gürkan Ö.’nün de yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Çalıntı motosiklet, Yatağan Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin gerekli çalışmasının ardından sahibi K.U.’ya teslim edildi.

10 gün sonra motosikletine kavuşmanın sevincini yaşayan K.U., çalıntı motosikletin bulunmasını sağlayan ve hırsızın yakalanması için çalışmalarını sürdüren Milas Jandarma Komutalığı JASAT timine ve diğer güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu