ManşetSpor

Son Periyotta Yıkıldık

14 Ocak'ta Fenerbahçe Maçı

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 15. haftasında kendi evinde Aliağa Petkim spor ile karşılaştı.

Ligin en güçlü takımlarına karşı verdiği mücadele ile gerek taraftarları, gerek basketbol severlerin takdirini toplayan Çağdaş Bodrum Spor, Ahmet Çakı’nın disiplin, savunma ve hücuma getirdiği farklılıklarla 3 haftadır rakipleri ile farklı bir oyun oynuyor.

Antrenör Ahmet Çakı’nın takıma kazandırdığı ivme ve enerji ile sahaya çıkan Çağdaş Bodrum, özellikle savunmada rakibine zor anlar yaşatırken, hücumda ve isabetli atışlar ile ilk 19-19 berabere tamamladı. İkinci periyodu 36-45 sayıyla geride bitiren Çağdaş Bodrum, ikinci devreye daha atak oyunlar sergileyerek başladı. İkinci yarının ilk on dakikasını 53-58 skorla geride tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, maçı Aliağa Petkim karşısında 62-80 yenilgi aldı.

Maça Maça Dominic Jordan Artis, Can Uğur Öğüt, Amar Alibegovic, Benjamin, Jaron Tremel Johnson, Ahmet Düveloğlu ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor‘da 17 sayı ile Jaron Tremel Johnson sayı ile Dominik Artis, 10  maçın skorer oyuncuları oldular.

Çağdaş Bodrum Spor ligin 16. Haftası ve ikinci yarı ilk maçında 14 Ocak Pazar günü saat 13:00’de Fenerbahçe Beko ile oynayacak. Çağdaş Bodrum Spor’un Muğla Menteşe Spor Salonunda oynayacağı karşılaşmaya tüm Muğla’lılar davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu