MagazinManşet

Hakan Girit’ten Yepyeni Single

“Korkuyorum” Müzik Platformlarında

 

Bodrum’da yaşayan ünlü sanatçı Hakan Girit, müzik çalışmalarını yepyeni bir single’la taçlandırdı. Sanatçının “Korkuyorum” adlı single’ı tüm müzik platformlarında yerini aldı.

Yaklaşık 35 yıldır devam eden müzik yolculuğunda, sayısız TV ve Radyo programı, albüm ve single çalışmaları ile yüzlerce konser, festival ve turnelerde yer alıp, bir çok uluslararası otelin gala gecelerinde sahne alan ünlü sanatçı Hakan Girit ; “KORKUYORUM” adlı yepyeni single çalışmasıyla müzik dünyasında ses getirdi. Tüm dijital müzik platformlarında yer alan çalışma, müzikseverler tarafından büyük ilgi gördü. “Korkuyorum” adlı eserin klibi de yine dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

Söz ve müziği Hakan Girit’e ait olan ve yaklaşık 1 yıldır titizlikle yürütülen çalışma, ünlü prodüktör Atilla Dündar’ın düzenlemeleriyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

“Korkuyorum”, sanatçının 14. single / tekli çalışması olarak yerini aldı.

Klip Bodrum’da Çekildi

“Korkuyorum” adlı single’ın video klip çalışması Bodrum’da çekildi.  Yaklaşık 3 gün süren ve Hakan Girit’in sahne görüntülerinin de yer aldığı klip, “Pasha Records” Atilla Dündar tarafından çekildi. Dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan klip, müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

Müzik çalışmalarını Bodrum’da sürdüren Hakan Girit, yeni single’ı için çok heyecanlı olduğunu söyleyerek; “Çok sevdiğim prodüktör arkadaşım Atilla Dündar’la birlikte ortaya çok güzel bir çalışma çıktı. Bu benim 14. Single çalışmam. Müzik çalışmalarım Bodrum’da aralıksız devam ediyor. Yeni çalışmalarımla müzikseverlerin karşısına çıkmak için şimdiden çok heyecanlıyım. “Korkuyorum” a gösterilen ilgi de beni daha çok motive etti. Güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu