Manşet

Çağdaş Bodrum, Beşiktaş Emlakjet’i Ağırladı

Temsilcimiz 82-90 Kaybetti

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin yedinci haftasında Beşiktaş Emlakjet ile karşılaştı.

Muğla Menteşe Spor Salonu’nda Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşu ile başladı. Çağdaş Bodrum Spor, gerçekleşen mücadeleye Dominic Jordan Artis, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic, Benjamin Alexander Moore, Jaron Tremel Johnson ilk beşi ile başladı. İlk periyodu 18-34 skorla sona eren mücadelenin ilk yarısı 38-53 Skorla tamamlandı.

Baştan sona, salonu dolduran taraftarların heyecanla izlediği mücadelenin 3. Periyodunda seyircisinin desteğini de arkasına alan Çağdaş Bodrum Spor 58-71 skorla son periyoda girerken, taraftar desteği ve büyük bir mücadele ile maçı 82-90 skorla tamamladı.

Çağdaş Bodrum Spor ‘da 22’şer sayı ile Ahmet Düveloğlu ve Dominik Artis en yüksek sayıyı atan oyuncular olurken, 10’ar sayıyla Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic ve Jaron Jhonson da 10’ar sayıyla maçın skorer oyuncuları oldular.

Çağdaş Bodrum Spor 8. Hafta mücadelesini 20 Kasım Pazartesi günü tarihinde saat 19:00’da Pınar Karşıyaka ile Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda gerçekleştirecek. Karşılaşma beİNSports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu