ManşetSpor

Önemli 3 Puanı Hanemize Yazdılar

Bodrumspor FK Evinde Güldü

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 9’uncu haftasında evinde konuk ettiği Bandırmaspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İlk 60 dakika Bandırmaspor bizden çok daha iyi mücadele etti. 60’dan sonra Bodrumspor’un bir gerçeği var ve 60’dan sonra bugün onu gösterebildik. Bizim için önemli bir galibiyet oldu” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 9’uncu hafta karşılaşmasında Bodrum FK kendi evinde Bandırmaspor’u ağırladı. Her iki takım oyuncuları ‘Gazze’de yapılan zulmü kınıyoruz’ pankartıyla sahaya çıktı ve mücadelenin başında Gazze’de yaşamını yitirenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Bandırmaspor, Djitte’nin golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından Bodrum FK rakibine karşı baskılı oynadı. Her iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanamazken Bandırmaspor soyunma odasına önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Bodrum FK baskılı oyununu sürdürdü. Kenan’ın yerine oyuna dahil olan Haqi Osman buluştuğu ilk topla gol sevinci yaşadı ve Bodrum FK beraberliği yakaladı. Etkili oyununu sürdüren Bodrum FK’da Celal’in kafa vuruşuyla yeşil-beyazlı 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmazken Bodrum FK hanesine 3 puan yazdı.

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü ismet Taşdemir, “Oyuna golle başlayıcınca bütün sistemimiz değişmek zorunda kaldı. Ondan sonraki süreçte iyi bir reaksiyon veremedik. Sistemimizi değiştirdiğimiz halde de bir reaksiyon alamadık. Özellikle ilk 60 dakika Bandırmaspor bizden çok daha iyi mücadele etti. 2’yi bulamadılar bizim için avantajdı. 60’dan sonra Bodrumspor’un bir gerçeği var ve 60’dan sonra bugün onu gösterebildik. Bizim için önemli bir galibiyet oldu. Son 30 dakikadaki istek ve performanstan çok mutluyum. Galip gelip eksiklerimizi çok daha iyi bir şekilde analiz etme fırsatımız oldu bu da bizim için bir avantaj” dedi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ersan Parlatan ise, “ Bodrumspor kenar ortalarla direkt geçişlerle etkili olmaya çalışan bir takım. Yediğimiz goller bunu gösterdi. Bunlar olabileceği için zaten 2’inci golü bulmamız gerekiyordu. Zorunlu oyuncu değişikliklerinden kaynaklananda sıkıntılar yaşadık. Bizim adımıza üzücü, çünkü 1-0 öne geçtiğimiz bir maçta, pozisyonlar bulduğumuz maçta buradan eli boş Bandırma’ya dönmemiz bizim adımıza üzücü. Bu maçı iyi analiz edip neleri daha iyi yapmamız gerektiği derslerini çıkartıp yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk mağlubiyetimizi burada tattık ama ayağa kalkmasını da bileceğiz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu