AsayişManşet

Bodrum’da Ortak Operasyon

Gümüşlük'teki Operasyonda 4 Kişi Gözaltına Alındı

 

Bodrum’da, Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ile Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen ortak operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan operasyona ilişkin bilgiler şöyle:

“Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Bodrum İlçesi Gümüşlük Mahallesinde ikamet eden (4) şüpheliye ait iki ayrı adreste 22 Eylül 2023 tarihinde KOM Ş.Md.lüğü ve Bodrum İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından narkotik madde arama köpeği ‘EFOR’ ile birlikte eş zamanlı arama faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan aramada, (355) gr. toz esrar, (1) adet hassas terazi, (12) adet reçeteye tabi hap, (1) adet uyuşturucu madde öğütme aparatı, (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, (1) adet glock marka ruhsatsız tabanca, (1) adet tabancaya ait şarjör, (8) adet tabanca fişeği, (1) adet muşta, (1) adet sustalı bıçak, (36.200) TL, (100) riyal ve (30) euro suçtan elde edildiği değerlendirilen nakit para ile (11) adet cep telefonu ele geçirilmiştir.

Bodrum C.Başsavcılığı koordinesinde yürütülen faaliyet ile ilgili olarak (4) şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli işlemlere başlanılmış, gözaltına alınan (1) şüphelinin ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan (6) yıl, (8) ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edilmiştir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu