ManşetSpor

Bodrum FK Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Taşdemir: “Zor Bir Maç Bizi Bekliyor”

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak. Ligde zirve yarışına ortak olan yeşil-beyazlı ekip Altay karşısında 3 puan alarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Zor bir maç olacağını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kağıt üstünde baktığınız zaman Altay sondan ikinci, çok kolay bir maç gibi görünüyor ama bence değil. İsmiyle bu liglerde en kötü haliyle bile iyi bir şekilde var olan bir takım” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 6’ıncı hafta karşılaşmasından Bodrum FK deplasmanda Altay’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor deplasmanında alınan 3 puandan dolayı takımda yüzler gülerken yeşil-beyazlı ekip Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde Altay maçı hazırlıklarına başladı. Ligde zirve yarışına ortak olan ve son 2 maçında galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip Altay karşısında evine 3 puanla dönerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Altay mücadelesinde sakatlığı bulunan kaptan Erkan Değişmez forma giyemezken takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Altay’ın zorlu bir deplasman olduğunu söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Zor bir deplasmandan iyi bir oyunla 3 puan almasını bildik ve bunun için sevinçliyiz. Hafta hafta bakmak gerekiyor sonuçta o maç bitti. Şimdi yeni ve zor bir maç bizi bekliyor. Kağıt üstünde baktığınız zaman Altay sondan ikinci, çok kolay bir maç gibi görünüyor ama bence değil. İsmiyle bu liglerde en kötü haliyle bile iyi bir şekilde var olan bir takım. İyi oyuncuları da var zorlu bir maç bizi bekliyor. Erkan dışında şuan bir eksiğimiz yok. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız bizim oyun kültürümüze yavaş yavaş adapte oldular” dedi.

Bodrum FK’nın tecrübeli oyuncularından Burak Çoban ise, “Altay maçı zor bir maç olacak. Aynı mücadeleyi ortaya koyarsak maçın bizim için iyi geçeceğini düşünüyorum. Takıma adapte olmayı başardım. Ligi zorlamak ve her maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu