GündemManşetSiyaset

Başkan Aras’tan Gürün’e Ziyaret

Başkan Aras, "Gökten vahiy gelmesini mi beklediniz ?"

 

Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Önceki gün gerçekleşen nezaket ziyareti sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Gürün şu ifadeleri kullandı:

“”Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, değerli kardeşim Ahmet Aras’a (@ahmetarasbodrum) nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Hiç şüphem yok. Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak, Muğla kazanacak.”

Başkan Ahmet Aras ise Muğla geneli ile ilgili yaptığı değerlendirmeyi kapsayan bir paylaşım yaptı.

“Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kurulduğu günden bu güne geçen 10 yıllık süre içerisinde AKP’li olmayan belediyelere hayat hakkı tanımayan zihniyet tarafından her türlü zorluğa ve engele maruz bırakılmasına rağmen, Muğla tarihinin en büyük altyapı yatırımlarını gerçekleştirmeyi başaran çok değerli Başkanımız, Ağabeyimiz, Sayın Osman Gürün’ü ziyaret ettik bugün.

Muğla sokaklarında benzeri görülmemiş pişkinlikte dolaşarak oy isteyen, “Oyunuzu bize verirseniz Muğla’nın tüm sorunlarını çözeriz” diyenlere de buradan soruyorum..

Bu güne kadar neden çözmediniz ? Gökten vahiy gelmesini mi beklediniz ?

Yoksa, CHP Belediyeleri yönetimindeki topraklar, sizin yönetiminize geçene kadar vatan toprağı sayılmaktan çıkıyor mu ?

Asli göreviniz olduğu halde altyapı sorunlarımızı çözmeye bir türlü gidemeyen elleriniz, konu en değerli varlıklarımızı satmak olunca, karar imzalamaktan yorgun düşüyor.

Son olarak, bir sorum daha olacak..

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kurulduğu tarih olan 2014 yılından günümüze, Muğla’dan tahsil ettiğiniz vergi ve Muğla’dan sattığınız kamu varlıklarından elde ettiğiniz gelirin tutarı ve bu tutardan, aynı süre içinde Muğla için harcadığınız para nedir ?

Yüreğiniz yetiyorsa açıklayın. Yetmiyorsa, ben açıklayacağım. Her Muğlalının bilmesi gerektiğine inandığım için.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu