ManşetTurizmVideo Galeri

Bahamalar Bayraklı Gemiler Bodrum’da

Yüzlerce Yolcularıyla Geldiler

 

Bodrum’da devam eden kruvaziyer turizmi yüz güldürüyor.

Bodrum Cruise Port’a sabah saatlerinde demir atan iki gemi ile ilgili bilgilendirme şöyle:

“Bahamalar bayraklı 294 mt. boyundaki Norwegian Jade 08.00’da Rodos Limanı’ndan geldi, 18.00’de Mykonos Limanı’na hareket edecek. Gemide ağırlıklı olarak Amerikalı ve İngiliz yolcular var. Toplam 2.513 yolcu, 1.029 personel bulunuyor.

Bahamalar bayraklı 110 m. boyundaki Emerald Azurra bugün sabah 08.00’da Kuşadası Limanı’ndan geldi, 22.30’da Rodos Limanı’na devam edecek. Gemide ağırlıklı olarak Amerikalı ve İngiliz 100 yolcu bulunuyor. 74 de mürettebat var.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
pendik escortmanavgat escortşişli escortankara escortataşehir escortçeşme escortdiyarbakır escorteskişehir escortgebze escortistanbul travestikadıköy escortkadıköy escortkonya escortmalatya escortmanavgat escortmezitli escortsarıyer escorttrabzon escorttekirdağ escorttekirdağ escorturfa escortBetloves girişadana escortankara escortbursa escort