AsayişManşet

Ali Kerim’den Acı Haber

Motosikletin Çarptığı Çocuk Kurtarılamadı

 

Bodrum’da dün bir motosikletin çarptığı 12 yaşındaki çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

Önceki gün akşamüstü saatlerinde Konacık Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Turgutreis istikametine doğru seyreden motosiklet, Yeni Devlet Hastanesi Kavşağı’nı geçtikten sonra yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Ali Kerim Acar’a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan çocuk, başını günlerdir yol kenarında park halinde olduğu ifade edilen 48 V 3331 plakalı kamyonete çarptı. Devrilen motosiklet ise önünde seyreden 34 GYT 382 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Ağır şekilde yaralanan yaralı çocuk, 112 Acil Sağlık ekiplerince Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Bodrum’daki tedavisinin ardından, ileri tetkik ve tedavi için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Ali Kerim Acar, yolda hayatını kaybetti.

İzmir’deki bir hastanenin morguna kaldırılan cenazenin Bodrum’a getirildiği ve Turgutreis Akçaalan’da toprağa verileceği bildirildi. Olayla ilgili motosiklet sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu