ÇevreManşetVideo Galeri

Sağanak Bir Anda Vurdu

Yağmur ve Dolu Etkili Oldu

 

Milas’ta etkili olan dolu ve sağanak yağış sonrası Milas Çevreyolu göle döndü, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı, bazı araçlar yolda kaldı.

Milas’ta 15.20 sıralarında birden bastıran dolu ve sağanak yağış, şiddetli rüzgar ile birleşince hayatı olumsuz etkiledi. Milas’ta yağışın yoğun olması ile birlikte sokaklar adeta göle döndü. Milas Çevreyolunda araçlar yolu kaplayan yağmur suyu yüzünden zorlukla ilerlerken, fırtına sebebiyle ise şiddetli yağmur ev ve işyerlerine girdi. Sağanak yağışa sokakta yakalanan vatandaşlar ise işyerlerine sığındı.

Her yağışla birlikte Milaslıların ve yolu kullanan sürücülerin kâbusu haline gelen Milas Çevreyolu, bugün etkili olan sağanak yağış sonrası da aynı kötü manzaraların adresi oldu.

Şiddetli sağanak yağış sonrası Milas Çevreyolunu kullanan sürücüler, adeta göle dönen yolda zor anlar yaşadı, bazı araçlar yolda kaldı. Sürücüler duruma tepki gösterirken; “her yağışta aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Bir türlü yapılmayan Milas Çevre Yolu’nu yine su bastı ve araçlar bu gölü andıran yolda mahsur kaldı. Yağmur yağarken araçlarımızı çevreyolundan çekmeye çalıştık. araçlarımızın içini yağmur suyu bastı. Hem maddi hem de manevi zararımız oldu. Bu çileden bıktık” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: habermilas.com

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu