AsayişManşet

Helenistik Dönem Madalyon Ele Geçirildi

Jandarmadan Operasyon

 

Jandarma ekipleri Milas’ta gerçekleştirdikleri operasyonda çok sayıda tarihi esere el koydu.

Yapılan operasyona ilişkin yapılan bilgilendirme ise şöyle:

“Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Emek ve Baharlı Mahallelerinde ikamet eden Y.S., Y.T. ve A.K. isimli şahısların ikametlerinde tarihi eser ve uyuşturucu madde bulundurdukları bilgisinin alınması üzerine 01 Haziran 2023 günü İsth.Ş.Md.lüğü ve Milas İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından şüphelilerin ikametleri ve araçlarında arama faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan aramada, (1) adet Helenistik döneme ait 28 gr. ağırlığında yaklaşık (50 bin) dolar değerinde madalyon, (1) adet Helenistik döneme ait heykel, (3) adet Helenistik döneme ait ok ucu, (3) adet Helenistik döneme ait obje, (5) adet zultanit (diaspor) taşı, bir miktar kubar esrar ve toz esrar, (3) kök kenevir bitkisi, (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, (3) adet hassas terazi, (2) adet av tüfeği, (35) adet av tüfeği fişeği ve (3) adet cep telefonu ele geçirilmiştir.

Milas C.Başsavcılığınca yürütülen faaliyet ile ilgili adli işlemlere başlanılmıştır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu