GündemManşetSiyaset

DR.HIDIR’IN BODRUM MESAİSİ

Seçim çalışmaları kapsamında Marmaris ‘te bir günde on köy gezerek bir rekora imza atan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Dr.Mehmet Nil Hıdır’ın yeni durağı Bodrum oldu.

Bodrum’da Salı Pazarı’nda Bodrumlular ile buluşan Dr.Hıdır,  pazar yerleri projesi ile pazarcı esnafının dikkatini çekiyor. Hatırlanacağı gibi Dr.Hıdır, pazar yerleri ile ilgili olarak “benim çiftçim, benim esnafım en iyisini hak ediyor.Mevcut durumdaki pazar yerlerinin en büyük sıkıntısı damlarının çürük yapısı ya da üstünün hiç kapatılmamış olmasıdır. Ayrıca pazar yerlerinde alışveriş yaparken tuvalet ihtiyacı hasıl olsa temiz tuvaletler yok.Bebekleri olan annelerin emzirme odaları yok.Namaz kılmak, dinlenmek isteyen yaşlılarımız için bir mescid bir dinlenme odası yok. Tezgahları yerde olan esnaf kardeşlerimiz var ki sattığı ürün yiyecek ise de giyecek ise de bu düzenleme gerektiren bir husus. Ayrıca pazara arabasıyla gelen vatandaşımızın arabasını park edecek yeri yok. Biz, pazar yerlerini kapalı alan olarak dizayn edip  uygunluğuna göre ya altında ya üstünde otopark yerlerini ihmal etmeyeceğiz.Böylece trafik sorununun da önüne geçecegiz”dedi.

BODRUM OTOGARINDA ŞOFÖRLERDEN DR.HIDIR’A “ÇEKTİĞİMİZ EZİYET BİTSİN GARİ”

Salı pazarından Bodrum Otogarı’na geçen Dr.Mehmet Nil Hıdır’ı şoförler teşekkür ile karşıladı. “ŞOFÖRLERE SÖZÜMÜZDÜR” bildirgesi ellerine ulaşan şoförler,  65 yaştan, servis ve taksi yaşlarına, şoför esnafına yük olan dakika cezalarından, kredi yüküne kadar birçok konuda düzenlemeleri ve çözümleri içeren bildirge için Dr.Hıdır’a memnuniyetlerini ifade etti. Şoförler, beyanın yazılı olmasından ve Dr.Hıdır’ın “bu bir seçim vaadi değil,bu bildirge bizim sözümüzün senete dönüşmüş halidir.Emaneti almamız halinde burada yazanlar tek tek yerine getirilmezse yine bu bildirge ile gelip hesap sorabilirsiniz” ifadesinin arkasında duracağına itimatlarının tam olduğunu vurguladı.

BODRUM’A İKTİDAR ELİ DEĞMELİ

Karşılaştığı vatandaşların yoğun ilgisine mazhar olan Dr.Hıdır “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Bodrum ziyareti sonrası Bodrum’a bu üçüncü gelişim. Fakat bu kez Bodrum’u bir başka güzel gördüm.İlgiden doğrusu çok memnun kaldım.Bodrum kararını vermiş: “Bodrum’a iktidar eli değmeli” diyor.” ifadesini kullandı.

Bodrum’un alt yapı sorunlarının gün geçtikçe daha çözülemez hale gelmesine kimsenin gönlü razı değil diyen Dr.Hıdır “yağmur drenaj kanallarının düzensiz ve bakımsız haliyle canımızın yanmasına müsaade edemeyiz.Bodrum ‘da kanalizasyonu olmayan mahallenin bu çağda halen var olmasını kabul edemeyiz. Çöp sorunu olan bir turizm cenneti olamaz. Biz, Bodrum’u mandalinası ile ,dünya turizmine verdiği katkılarla,sanatla, sanatçısı ile ,ziyaretine gelen dünyaca ünlü isimler  ile , sağlık ve huzur dağıtan bir cennet olarak görmek arzusu içindeyiz. Bodrum’un alt yapı sorunlarıyla CHP, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi’ni alarak çözüm üretemedi,üretemiyor. Sizlerin de dediği gibi Bodrum’a iktidar eli değmeli ki; muhalefetin sizler için gidip çalamadığı kapıları biz aşındıralım. Biz muhalefetin dediği gibi “devletin kapısında dilenci olmam” demeyeceğiz. “Üçlü olacağız güçlü olacağız” diyoruz.Yerel yönetimler ile iktidarımızı buluşturup Bodrum’u hak ettiği yere biz getireceğiz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu