ManşetSpor

Masterler Yine Desten Yazdı

12 Sporcu 23 Madalya ile Döndü

 

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen 2023 Mehmet Bedrettin Arısoy Sezonu Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Alanya Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışları 300 sporcunun katılımıyla yapıldı. Alanya’da yapılan yarışlara katılan Bodrumspor Yüzme şubesi Master Yüzme takımı, Bodrum’a onlarca madalya ile döndü.

19-21 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşen 2023 Mehmet Bedrettin Arısoy Sezonu Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Alanya Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışları’nda mücadele veren master yüzücüler, Bodrumspor bayrağını kürsüde defalarca dalgalandırdılar.

Topla 12 Sporcu ile federasyonun uzun kulvar ve açık su yarışlarına katılan, Arda Akman, Barbaros Güneş, Defne Arcan İçözü, Didem Ersoy, Heather Adair, Hülya Kocadon, İbrahim Demiröz, İzzet Günel, Nazife Pekşen, Pelin Yakar, Zafer Günel ve Zafer Olcay, aldıkları derecelerle 7 Altın, 8 Gümüş ve 8 Bronz madalya ile Bodrum’u gururlandırdılar.

Bodrum’da Yaklaşık 7 yıl önce Bodrumspor Yüzme Şubesini aktif hale getirerek, yarışlara Bodrumspor Lisansı ile katıldıklarını ve aldıkları başarılı sonuçlarla Bodrum’a her seferinde gururla döndüklerini belirten takım kaptanı Arda Akman; “Hafta içi 3 gün havuzda güç antrenmanlarımızı yaparken, mümkün olduğunca da denizde uzun mesafe antrenmanlarımızı yapmaya gayret ediyoruz. Her bir sporcumuzun bu yarışlarda elde edilen derecelere harcadığı büyük emekler var. Bizim için madalya almak veya almamak önemli değil. Kendimizi geliştirebildiğimiz ölçüde başarılıyız. Yine de bu başarının madalya ile taçlandırılması çok gurur verici. Sporcularımızın hepsini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu