ÇevreGündemManşet

9. GÜNÜNDE ÇALIŞMALAR GÜN İÇİNDE SÜRÜYOR

Bodrum-çöplük yangınıBodrum vahşi atık depolama alanında çıkan yangın nedeniyle oluşan pis kokulu duman özellikle gece saatlerinde sis gibi Bodrum’un üzerine çökerken, birçok vatandaş sosyal medyadan durma tepki gösteriyor.

Rüzgarın yön değiştirmesiyle özellikle Yokuşbaşı Mahallesi başta olmak üzere, Türkkuyusu, Çarşı, Yeniköy Mahalleleri ile İçmeler Mevkii dumandan en çok etkilenen bölgeler oluyor.

Bölgede yürütülen çalışmalarla ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından edinilen bilgiye göre; Yangının sadece dik yamaçta devam etmesi nedeniyle, hem iş makinelerinin operatörlerinin, hem de itfaiye ekiplerinin herhangi bir kaza geçirmemesi için gece çalışmalarının durdurulduğu öğrenildi.

Öte yandan Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler ile iş makineleri sabah erken saatlerde başladıkları söndürme ve soğutma çalışmalarına havanın kararmasına dek devam ediyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu