ManşetSpor

Denizin Kızları Sekizli Finallerde Görele’yi Eledi

Yarı Final 12 Mayıs'ta

 

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki güçlü temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final Maçları’da ilk rakibi ile Karşılaştı.

Bolu’da şubat ayı içerisinde oynanması planlanan ancak yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final Maçları’nda Denizin Kızları, Görele Belediyesi ile karşılaştı.

Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada rakibine üstün bir oyun sergileyen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü oyuncuları, 30 dakika sonunda ilk yarıyı 15-11 önde tamamladı. İkinci yarıda da rakibi ile karşılıklı hızlı gelişen ataklarla rakibine oranla daha fazla gol bulan Yalıkavak Spor Kulübü, maçı 33-22 kazanarak yarı final oynamaya hak kazandı.

Kaleci Esma Adnar’ın 15 kurtarışıyla da galibiyete büyük katkısı bulunduğu maçta, Diğdem Hoşgör 7 gol, Buket Mutlu 6, Nika Matavs ve Kübra Yılmaz 4, Esin Sağdıç, Zehra Oğuz ve Gülsüm Bedel 3, Burcu Yavaş, Valleria Baranik ve İsabelle Jongenelen de 1 gol ile Denizin Kızlarını yarıfinale taşımış oldular.

12 Mayıs Cuma günü yapılacak olan Yarı final karşılaşmalarında İzmir BŞB İle karşılaşacak olan Denizin Kızları, maçı kazanmaları durumunda kupayı alan takımın belirleneceği final karşılaşmasını 13 Mayıs Cumartesi günü Konyaaltı BLD – Kastamonu BLD karşılaşmasının galibi ile  oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu