GündemManşetSiyaset

Cumhurbaşkanı Adayı İnce, Milas’taydı

Gençler Buluştu, Pazar Yerinde Dolaştı

 

Memleket Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Milas’ta gençlerle buluştu. İnce, Atapark Meydanı’nda seçim otobüsü üzerinden ayaküstü miting olarak tanımladığı konuşmasının ardından otobüsten inerek, gençlerle birlikte Milas çarşısını ve Salı Pazarı’nı dolaştı.

13. Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Milas Atapark Meydanı’nda halka seslendi. Seçim otobüsü üzerinden konuşan İnce, “Ben buradan geçip gidecektim, kalabalığı görünce bir selam vereyim dedim” diyerek başladığı konuşmasında CHP’ye yüklendi.

“BİR GARİBAN MUHARREM’DEN KORKUYORLAR!”

Muharrem İnce konuşmasında şunları söyledi: “Millet ittifakı, ilk turda yüzde 60 oy alacağını söylüyor. Demek ki benim oyları bölmek gibi bir durumum yokmuş.  Karşısında 21 yılda üflesen yıkılacak hale gelmiş AKP varken bana adaylıktan çekil diyorlar. Bir gariban Muharrem’den korkuyorlar.”

“GENÇLER… HER EVDEN 1 OY İSTİYORUM AYRICA BÜYÜKLERİNİZİ DE İKNA EDİN!”

Çoğunluğu gençlerden oluşan Milas sakinlerine seslenen İnce, gençlere her evden 1 oy istediğini ifade ederek, ayrıca aile büyüklerini de kendisine oy vermeleri için ikna etmelerini istedi.

“CHP’YE OY VERECEKSİNİZ SEÇİLDİKLERİNİN ERTESİ GÜNÜ İSTİFA EDECEKLER”

CHP listelerinden Millet İttifakı adayı olan diğer partilerin adaylarına yönelik eleştiride bulunan İnce; “CHP’ye oy vereceksiniz, diğer partiden olan adamlar seçildiklerinin ertesi günü CHP’den istifa edecekler. CHP’nin Muğla’dan da 4. Sıra adayını biliyorsunuz o da eski bir AKP’li. 77 kişi başka partilerden CHP listesine girdiler” diye konuştu.

“DANSSIZ ŞARKISIZ HAYAT OLMAZ!”

Gençlerle birlikte dans ettiği görüntüler nedeniyle eleştirildiğini ifade eden Muharrem İnce; “Gençler kimseye kulak asmayın, siz şarkı söyleyin, dans edin, bu hayatı en güzel şekilde yaşamaya çalışın. Danssız, şarkısız hayat olmaz!” şeklindeki sözleri ile o eleştirilere yanıt verdi.

GENÇLERLE BİRLİKTE MİLAS ÇARŞISINI TURLADI SALI PAZARINI DOLAŞTI

Konuşmasının ardından otobüsten inerek gençlerle birlikte Milas çarşısında esnafı selamlayarak ilerleyen Muharrem İnce, gençlerin özçekim taleplerini kırmayarak onlarla birlikte bol bol poz verdi. Milas pazarını da turlayan İnce, Salı Pazarı çıkışındaki yokuşta bekleyen otobüsüne binerek Milas’tan ayrıldı.

 

Kaynak: habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu