ÇevreEğitimManşet

Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencileri Milta Marina’da

“Atığın Dönüşümü - Sanat Atölyesi “ için Oradalar

 

Milta Bodrum Marina’nın 12 senedir ödül aldığı Mavi Bayrak TÜRÇEV En İyi Çevre Bilinçlendirme Eğitim Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamındaki “Atığın Dönüşümü – Sanat Atölyesi “, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşiyor.

Etkinlik 3 Mayıs tarihinde saat 11.00’de başlayacak ve ressam –öğretmen Sedat Nacar eğitmenliğinde gerçekleşecek. Atölye ile çocukların Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi bahçesinin doğal ortamda, bütün duyularını kullanma şansı bularak sanatın eğlenceli ve yaratıcı yönünü de deneyimleme şansına sahip olacaklar.

Aynı zamanda Çevre etkinliklerinin eğitim hayatlarına da yansıyacak pozitif etkisini artırması da desteklenmektedir.

Proje ile ayrıca insan tarafından çevreye bırakılan metal, tahta, plastik gibi doğada çözünürlüğü zor olan maddelerin tekrar kullanımıyla bu materyallerin sanata dönüştürülerek, doğadan uzaklaşan insanın tekrar doğaya ve kendine de yakınlaşması hedeflenmektedir.

Milta Bodrum Marina, bu yıl da sosyal sorumluluk projelerine destek vererek her yaş grubundan çocuklara ve gençlere örnek olmaya devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu