ManşetSiyaset

Memleket Partisi Milletvekili Adayları Bodrum’da Esnafla Buluştu

Adaylar 14 Mayısa Hazırlanıyor

 

 

Memleket Partisi, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimleri ve milletvekili seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Muğla milletvekili adayları İbrahim Şimşek, Canan Karaosmanoğlu, Buse Tokaç ve Subutay Akça, Bodrum’un adayı Süleyman Dinçberk ile birlikte Bodrum’da ziyaretlerde bulundu.

Memleket Partisi Milletvekili adayları, sokak sokak dolaşarak, Muğla’nın ve Bodrum’un her köşesine ulaşmaya çalışıyor. Memleket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Ozan Özgür, yönetim kurulu ile birlikte aralıksız çalıştıklarını ifade ederek, “Bodrum’dan 1’inci sıra milletvekili çıkarmanın gururunu ve mutluluğunu Süleyman Dinçberk’i meclise göndererek tamamlamak istiyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği için var gücümüzle çalışmayı kendimize düstur edinmiş gençler olarak, genel başkanımız Muharrem İnce’nin her fırsatta dile getirdiği gibi, Atatürk’ün izinden gitmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza alternatif bir yol olduğunu göstermek için sahadayız. Milletvekili adaylarımızla Bodrum’un neredeyse tüm mahallelerini gezdik. ” şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Süleyman Dinçberk de, Bodrum’un gösterdiği ilgi ve teveccühe teşekkür ederek, “Bölgemizin, Bodrum’umuzun, Muğla’mızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözmek için ne tür çalışmalar gerektiğini de biliyoruz. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla bu sorunları kısa sürede çözmek için projeler üretiyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan aldığımız önerileri de çalışma programlarımıza ekliyoruz” dedi.

Turizm Odaklı Gelişim Planları

Muğla’nın, Türkiye’nin en turistik bölgelerinden biri olmasına rağmen hak ettiği değeri alamadığını ifade eden Dinçberk, “Sürdürülebilir turizm politikalarının eksikliği, turizm odaklı gelişimin en önemli sorunları arasında yer almakta. Turizm Odaklı Gelişim Planları, Muğla’nın geleceğinin kurtuluş anahtarıdır. Sürdürülebilir projelerle şehrimizi hak ettiği değere ulaştıracağız. Anadolu’nun her noktasında yerel temelli “Turizmde Halk Sanayisi” seferberliği başlatacağız.” dedi.

Ailece turizmin yanı sıra tarımla da ilgilendiklerini ifade eden Süleyman Dinçberk, “Muğla’nın ekonomik kalkınmasının en önemli ayaklarından biri de tarım. Muğla, tarım açısından zengin bir bölge olmasına rağmen, doğru politikaların geliştirilemediği için olumsuz etkilemekte. Tarımın gelişmesi için,  tarımsal eğitim projeleri geliştirerek çiftçimizi zenginleştireceğiz. Tarımda vahşi sulamaya son vereceğiz. Damlama sulamayı getirerek kuraklığı bitireceğiz.” şeklinde konuştu.

Memleket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Ozan Özgür ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Memleket Partisi Muğla 1’inci sıra Milletvekili Adayı Süleyman Dinçberk, Bodrum’un ardından Milas, Menteşe, Dalaman, Ortaca ve Marmaris’te ziyaretlerde bulundu. 14 Mayıs seçimlerine kadar tüm Muğla’yı ziyaret etmeyi hedefleyen Dinçberk, Muğlalılara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu